Vánoční balíčky pro všechny hodné mazlíčky

Jelikož naše články vycházejí vždy v neděli, tak vám v první řadě chceme popřát krásný první advent! Při této příležitosti vám také chceme představit naši vánoční novinku - vánoční balíčky pro mazlíčky. Máte doma pejska nebo kočičku? Tak rozhodně pokračujte ve čtení!

Balíček pro pejsky 

Balíček pro pejsky jsme sestavovali z produktů značky Belcando, která stále patří mezi naše absolutní top (pokud si chcete přečíst více o značce Belcando, tak přejděte na náš starší článek zde). Primární pro nás bylo to, aby byl balíček vhodný pro pejsky všeho věku, rasy i velikostí - což se nám nakonec také povedlo! Jako první jsme přidali bezobilné granule Belcando Mix it, které slouží jako doplněk k masu, takže jsou ideální pro BARF nebo k nějaké dobré masové konzervě.

Když jsme už u těch konzerv, tak ani na tu jsme samozřejmě nezapomněli! Přihodili jsme rovnou 400 g poctivého slepičího mono proteinu (o výhodách mono proteinu jsme se již pověděli zde), který jistě potěší i toho nejnáročnějšího pejska.

Potrpí si váš chlupáč na opravdové dobroty? Je nám to úplně jasné! Proto jsme do balíčku přidali i dvě masové kapsičky a lahodný topping s kachním masem, kterým můžete pejskovu misku dotáhnout k dokonalosti! Kapsičky jsme zvolili Zvěřina s prosem a brusinkami a hovězí se špeclemi a cuketou! My víme, zní to skoro jako menu ve špičkové restauraci :).

No a samozřejmě jsme chtěli vymyslet něco, co by pod stromečkem potěšilo i vás! Takže ke každému balíčku přidáváme kvalitní přetahovací lano zcela zdarma! Abyste si společně se svým čtyřnohým parťákem mohli naplno užít společné hraní!

Costumer (1080 × 1080 px)-25

 

Balíček pro kočičky 

Bylo nám při sestavování tohohle balíčku zcela jasné, že naše kočičí přátele neuspokojíme jen tak něčím! Proto jsme zvolili produkty značky Leonardo, která také patří mezi absolutní jedničky na trhu (více o značce Leonardo jsme si řekli v tomto článku). Balíček jsme začali bezobilnými granulkami se šťavnatým lososem a chia semínky, které určitě potěší i tu nejvybíravější šelmu.

Že i kočičky milují dobré masové konzervy? To my přece moc dobře víme! V balíčku najdete velkou konzervu (400 g) bohatou na kvalitní hovězí maso! Tohle by ale bylo málo, že ano? I my si to myslíme, takže v balíčku najdete ještě další tři masové kapsičky - buvol s borůvkami, pstruh a kočičí tráva, kuřecí s extra trhaným hovězím...No nevíme, jak vy, ale my to těm chlupáčům letos opravdu závidíme!

Jelikož i vy si zasloužíte dáreček, tak jsme se rozhodli do každého balíčku přidat zdarma nerezovou mističku s pogumovaným dnem, do které se ty nové dobroty budou servírovat jedna báseň! No a přece, když je dobře najedená a spokojená kočička, tak je spokojený i její majitel.

Costumer (1080 × 1080 px)-26

 

Doufáme, že když balíček zakoupíte, tak udělá pod stromečkem (a později v misce) vaším zvířecím přátelům radost. Pokud se poohlížíte i po jiných dárečcích pro domácí mazlíčky, tak nezapomeňte sledovat náš blog, protože si v následující článcích představíme další tipy na vánoční dárky!

3