Belcando - krmiva, která splňují ty nejpřísnější kritéria!

Dbáte na jídelníček svého pejska? Zajímáte se o kvalitu surovin a vyvážený poměr živin? Chcete svému pejskovi dávat do misky jen to nejlepší? Dopřejte mu superprémiová krmiva značky Belcando!

belcando-krmiva.jpg.

Kvalita na první místě...

Výrobcem krmiv Belcando je německá rodinná firma BEWITAL, která se pyšní dlouholetými zkušenostmi v oboru. Firma si zakládá na kvalitě použitých surovin, které jsou určené i pro lidskou spotřebu. Výrobce garantuje, že nepoužívá žádný sójový protein, chemická dochucovadla ani barviva, či modifikované potraviny. Krmiva jsou tedy přírodní, dokonale vyvážená a jsou vhodná i pro nutričně citlivé psy. Navíc jsou všechny jejich receptury holistické, což znamená, že hlavní cíl krmiv není pouze pejska nasytit, ale dopřát mu i maximální dávku prospěšných látek, které podpoří jeho organizmus a celkově zlepší kvalitu jeho života.

krmiva-belcando

Řadu Grain-free prostě musíte znát!

Krmiva z řady Grain-free (označována také zkratkou ,,GF") neobsahují ani špetku obilovin! Tudíž jsou vhodná pro starší psy, psy s citlivým zažíváním či psy s alergiemi. Obiloviny zde zastupuje amarant, který se řadí k pseudoobilovinám, a díky svému vysokému obsahu vlákniny je velice oblíbenou náhradou klasických obilných trav. Další složky jsou například: drůbeží maso, losos nebo mořské ryby doplněné o chia semínka či hroznová semena.

bez-lepku-znacka

Pivovarské kvasnice, tohle psům chutná!?

Koukali jste na složení a zarážejí vás ty pivovarské kvasnice? Ty mají v krmivech důležitou funkci! Pivovarské kvasnice jsou pro pejsky skvělým zdrojem vitamínů B, podporují chuť k jídlu, zajišťují zdravou lesklou srst a fungují jako přírodní repelent proti klíšťatům a komárům!

Chcete pro pejska udělat ještě více?

Značka Belcando nabízí i různé doplňky stravy, které pečují o imunitní systém pejska, o zdravou kůži a krásnou srst, o klouby a chrupavky, pomáhají snížit nadváhu nebo pomáhají překonat známky stárnutí! Tyto vitamíny jsou pro pejsky velice chutné, takže je můžete dle správného dávkování pejskovi podávat i během dne jako odměny! 

Výběr je tedy opravdu bohatý! Máte doma psího dospěláka? Sáhněte po krmivech z kategorie Belcadno adult, pořídili jste si právě štěňátko? Zvolte krmiva Belcando puppy! A psí senioři? Pro ty tady máme Belcando senior!

Pokud si s výběrem nevíte rady, tak nám určitě neváhejte napsat!

 

3