Co nadělit psím kamarádům? Pojďme se podívat na super tipy na dárky!

Pejsci již dlouho patří mezi nejvěrnější společníky lidí, a nyní jsou ve spoustě domácnostech považováni za plnohodnotné členy rodiny. Je tomu tak i u vás? Tak to je nejvyšší čas začít přemýšlet nad vhodným dárkem pod stromeček! Nemusíte si s tím ale lámat hlavu příliš dlouho - náš tým v tomto článku stručně vypsal několik vhodných tipů na menší i větší vánoční dárky pro pejsky!

Přidat nadpis-61

Jděte na to jednoduše! Pamlsky to vždycky jistí!

Není ani třeba vymýšlet majestátní veledary, protože každého pejska jistě dostatečně potěší i balíček jeho oblíbených pamlsků. Za nás určitě doporučujeme pamlsky Belcando nebo sušený BARF od značky Bohemia. Pokud ale chcete zvolit něco více speciálního, tak klidně můžete sáhnout rovnou po dárkové krabičce se psím cukrovím nebo po vánočním mixu sušeného hovězího masa!

75639_darkova-vanocni-krabicka-pro-psy-250-g

Vánoce? Čas na hraní!

Dobrá psí hračka může být skvělým dárkem i pro vás, jelikož společné hraní s pejskem snižuje stres, posiluje citové pouto a napomáhá socializaci. Náš tip jsou rozhodně super odolné hračky TUFFY (tuto značku jsme si podrobněji již rozebrali v tomto článku) - obzvlášť jejich 3D kruh, který je díky svému tvaru vhodný na přetahování, aportování i na běžné okusování. Pokud jste se ale ponořili do vánoční atmosféry natolik, že do ní chcete vtáhnut i svého psího přítele, tak mu rozhodně musíte pořídit silikonové hračky ve tvaru sladkého perníčku s polevou nebo plyšový míček ve tvaru soba či santy.

Nejkrásnější dárek? Zdraví!

Nejkrásnější a nejcennější dárek! I vy svému pejskovi můžete pod stromeček nadělit porci zdraví navíc! Stačí se jen podívat do kategorie vitamíny a doplňky stravy pro psy a vybrat ten pravý! Za nás doporučujeme třeba lososový olej nebo Belcando Derm-Tabs pro krásnou srst a zdravou pokožku.

Kdo by pohrdnul dobrou konzervou?

Pokud se vám žádný náš tip nezamlouval, tak je už jen jediná osvědčená cesta - dobrá masová konzerva! V kategorii konzervy a kapsičky najdete neskutečně velký výběr! Vše od buvola, přes jelena až po delikátního lososa!

TIP na závěr: nejuniverzálnější cesta je dárkový balíček, který právě teď na našem e-shopu najdete za zvýhodněnou cenu! Podrobný popis toho, co v balíčku naleznete se můžete dočíst zde.

Costumer (1080 × 1080 px)-25 

Doufáme, že jsme vám ušetřili alespoň trochu času v tom nastávajícím vánočním shonu. Pokud byste si nevěděli rady, neváhejte nám napsat zprávu, rádi vám poradíme a společně vybereme pro vašeho pejska ten nejlepší dáreček!

3