Článek pro všechny hodné chlupáče! Jaké pamlsky u nás najdete?

Všichni hodní pejsci si zaslouží dobrý pamlsek! Toho jsme si samozřejmě moc dobře vědomi, a proto na našem e-shopu najdete i bohatý výběr kvalitních pamlsků. Věříme totiž i v to, že správná odměna by neměla být jen chutná, ale také výživná, aby pejskovi předala vše potřebné pro jeho organismus a zažívání. Pojďme se tedy podívat na nejoblíbenější pamlsky na našem e-shopu, které přeskočí v žebříčku oblíbenosti i masitou šunku!

Bohemia Pet Food je jistota

Českou značka Bohemia jsme si již představovali dříve (celý článek najdete zde), ale není na škodu zopakovat, že se řadí mezi absolutní jedničky českých výrobců krmiv pro zvířata. Velice dbají na čisté a kvalitní složení, také na původ a způsob zpracování použitých surovin. Jejich pamlsky byste tedy v žádném případě neměli přehlédnout! Jako první tady zmíníme jejich sušený BARF ve formě psích sucharů, které nejen, že mají skvělé složení (složení slepičích sucharů: Cizrna (lisovaná za studena), slepičí vývar v pastě, celá sušená slepičí vejce (kategorie A), řepkový olej s máslovým aroma (za studena lisovaný), rozmarýn), ale také díky své tvrdší struktuře pomáhají odstraňovat zubní kámen.

Chodíte s pejskem na delší procházky a občas dostanete hlad oba dva? Tak to pro vás existuje dokonalé řešení! Bohemia sušené masové ořezy, neboli jerky, jsou skvělou zdravou svačinkou, jak pro zvířata, tak i pro lidi. Jedná se pouze o vysoce kvalitní sušené maso bez jakýchkoli dochucovadel, jde tedy o opravdu poctiví pamlsek plný vitamínů. minerálů a bílkovin, který dokáže nasytit i dospělého muže na poměrně dlouhou dobu.

44590_bohemia-jehneci-suchary-750-g 

Best Breeder

O Best Breeder jsme už take napsali pár slov (celý článek si může přečíst zde). A i oni, stejně jako značka Bohemia, se rozhodli vašim chlupáčům dělat radost kvalitními pamlsky. Aktuálně na našem e-shopu nabízíme dva druhu těchto výjimečných odměn:

Drůběží - Křupavé kuře, čerstvá krůta a šťavnatá kachna. Sbíhají se vám sliny? Vašemu chlupáči se budou sbíhat také. Proteiny z masa zpevní jeho svaly a po společném výcviku bude z vašeho parťáka psí kulturista. Rýže dodá psovi novou energii a vy spolu můžete dál trénovat, cvičit nebo sportovat plní síly.

RybíLosos připlul z Atlantského oceánu až do pusy vašeho chlupáče. Maso s nízkým obsahem tuku, ale spoustou bílkovin z něj udělá chlupatého svalovce. Sacharidy jsou při tréninku nezbytné! Brambory a batáty dodají vašemu psovi novou sílu, a vy tak budete moci dovádět nebo sportovat plní energie. 

7luqlRt8aYjdTJ

 

Klasika je klasika 

Máte doma chlupáče, který si nijak na výběrové krmivo nepotrpí, ale pro kolečko salámu by se mohl přetrhnout? Tak i pro něj máme pamlsky, které by ho mohly přesvědčit, aby odběhnul od lednice. První jsou bezlepkové piškoty s minimálním obsahem cukru, které jsou jistě lepší a zdravější variantou než ty klasické. Jako druhý je masový salám od Brit premium - tento salám neobsahuje žádné koření, moučky či nadbytek soli, jak tomu právě bývá u klasických masných výrobků, které jsou určeny pro lidskou spotřebu. Tyto salámy jsou ideální i jako zpestření do granulí. V naší nabídce najdete i více druhů, takže věříme, že si každý chlupáč vybere!

48502_brit-premium-masove-kure-800-g 

Pořád si nevíte rady s výběrem? Neváhejte nám napsat! Věříme, že společně najdete dokonalý pamlsek pro vašeho čtyřnohého přítele!

3