Best Breeder - krmivo proti zápachu psích exkrementů?

Pří výběru krmiva pro pejska či kočičku je vždy třeba brát ohled na složení a původ použitých surovin. Víme, jak vyčerpávající a časově náročné to může být, ale také víme, že chcete svému miláčkovi dopřát jen to nejlepší. Proto nám dovolte představit vám jednotlivá krmiva pěkně stručně a srozumitelně! Dneska se blíže podíváme na krmiva značky Best Breeder.

100% kvalita od začátku až do konce 

V Best Breeder opravdu mysleli na všechno. Spojily tedy své dlouholeté zkušenosti z práce se zvířaty a pustili se do výroby těch nejkvalitnějších krmiv. Kde by se taková krmiva měla vyrábět? No přece ne území kynologické velmoci - Velké Británii - v jedné z nejrespektovanějších továren! Zní to dobře? Tak čtěte dál! Výrobce Best Breeder zvolil toto místo hned ze dvou velmi důležitých důvodů: Zaprvé, jsou zde dostupné nejmodernější technologie výroby, které jsou maximálně efektivní, ale zároveň velice šetrné. Zadruhé, všechny vstupní suroviny pocházejí z regionálních zdrojů.

images-3

I citlivá bříška si pochutnají 

Díky nejnovějším poznatkům mělo Best Breeder možnost vytvořit superprémiové hypoalergenní granule. Takže, pokud máte doma mazlíčka, který trpí alergiemi či potravinovou intolerancí, tak tohle je přesně to krmivo, které hledáte! Živočišné bílkoviny v tomto krmivu převládají nad těmi rostlinnými a rostlinné pocházejí pouze z ovsa, rýže nebo ječmene. Samozřejmě pokud ale zažívání vašeho mazlíčka nesnese ve stravě obiloviny, tak sáhněte po řadě grain-free, kde přísun karbohydrátů zajišťují sladké brambory.

Ptáte se, jestli je jsou vhodná krmiva i pro psí seniory? Tak odpověď zní ano! I pro ně tady máme speciální granule senior!

bez-lepku-znacka

Unikátní složení

Zde se dostáváme do části, kde si konečně vysvětlíme nadpis tohoto článku, který vás nejspíše přiměl si ho přečíst. Opravdu toto krmivo dokáže omezit zápach psích exkrementů? Teoreticky ano. Ve složení se totiž nachází i velice prospěšná Yucca schidigera, která mimo jiné má schopnost minimalizovat zápach psích exkrementů.

Majitelé štěňat, velkých a sportovních plemen zase jistě ocení obsah kvalitní kloubní výživy glukosamin, MSM chondroitin. Pokud zase se svým pejsek objíždíte jednu výstavu za druhou, tak vás jistě potěší obsah lososové oleje, který se postará o krásnou a lesklou srst.

Pokud svému čumáčkovi nechcete dopřát jen kvalitní granule ale i mňamky, tak na našem e-shopu najdete i speciální psí pamlsky s rybím či drůbežím masem!

Bez názvu (800 × 200 px) 

Pokud si myslíte, že tato krmiva pro vás nejsou to pravé, tak určitě neváhejte zavítat na náš blog, kde jsme si takto rozebrali i ostatní krmiva!

3