Bohemia Pet Food - je libo kance, muflona, nebo krocana?

Jak to vše začalo

Před 12 lety přišel Jakub Havlín, zakladatel značky Bohemia Pet Food, s originálním nápadem spojit dva způsoby stravování psů. Podařilo se mu úspěšně zkombinovat BARF (tedy biologicky vhodnou syrovou stravu) a klasické granule. Cíl byl dosažen a na trh společnost uvedla tzv. sušený BARF. 

Bohemia Pet Food si velmi zakládá na kvalitě ingrediencí a používá pouze prémiové maso a suroviny. Společnost vyrábí krmivo, které se vyznačuje čerstvostí, komplexností a vyvážeností živin, ale zároveň nabízí i výhody sušeného krmiva a konzerv - okamžitou dostupnost a jednoduchost použití.

V sortimentu Bohemia Pet Food dominují konzervy s vysokým podílem masa a super zdravé pamlsky ze sušené svaloviny. Pojďme se tedy podívat na všechny Bohemia dobroty, které můžete najít na našem e-shopu.

Tajemství úspěchu se ukrývá v konzervě 

Mezi nejoblíbenější sortiment patří právě konzervy. Kromě běžného hovězího masa (no možná ne tak "běžného" - jde o skotské plemeno Angus, kterým by neopovrhl ani člověčí gurmán :)) najdeme v konzervách bažanta, kance, krocana, husu nebo jehněčí. Všechny konzervy splňují tzv. "single protein" standard - jsou vyrobeny z jednoho druhu masa, a tedy i jednoho druhu proteinu. S obsahem masa výrobce určitě nešetří. 70% procentní masový podíl je doplněn 28,8 % zeleninového vývaru a 0,2 % za studena lisovaného lněného oleje. Majitelé pejsků mohou být klidní, protože přesně ví, čím svého pejska krmí a odkud použité suroviny pochází.

 

Konzervy jsou k dispozici ve 400 nebo 800 gramovém balení. Vzhledem k tomu, že konzervy mají po doručení sklony rychle mizet :), doporučujeme zakoupit výhodné balení po 6 kusech, neboli "six pack".

Pamlsky ano, ale zdravě 

Žádný majitel pejska se neobejde bez pamlsků, kterými se snaží svého často nespolupracujícího mazlíčka motivovat k poslušnosti. Určitě však nechceme hafany krmit nekvalitními, nezdravými a cukry nabitými doplňky. Bohemia Pet Food nabízí sušené pamlsky z libového masa, jako je kýta nebo svalovina. Tyto pamlsky jsou nízkotučné a vyrobeny procesem sušení bez chemické kozervace. Určitě se nemusíte bát, že by váš pejsek po těchto pamlscích přibíral na váze. Naopak mu zajistíte zvýšený přísun kvalitního a čistého proteinu. Vybírat můžete z pamlsků ze srnce, muflona, jelena, krocana a dalších domácích, či divokých zvířat. Věřte mi, že s těmito pamlsky přimějete svého pejska k jakémukoliv triku!

 

Odměny během tréninku můžete doplnit a zpestřit Bohemia suchary, které jsou skvělé nejen díky svému složení, ale i schopnosti čistit zubní kámen. Jehněčí suchary nabízí ve složení červenou čočku, silný jehněčí vývar, vajíčka a tymián. V Hovězích sucharech kromě vývaru najdete třeba fazole mungo a saturejku. A pro změnu Slepičí suchary obsahují cizrnu a rozmarýn. 

  

Na našem e-shopu se také brzy můžete těšit na již zmiňovanou sušenou míchanou stravu, tedy sušený BARF, a na míchané přílohy, které jsou ideální jako doplněk k jednoproteinovým Bohemia konzervám. Tyto přílohy jsou ideálním zdrojem bílkovin, minerálů a vitamínů a jsou nabité zeleninou, ovocem, semínky, bylinkami, ale třeba i drceným parožím. BARFU a přílohám se budeme věnovat podrobněji v dalším článku.   

Ať si ze sortimentu Bohemia Pet Food objednáte cokoliv, jsme si jistí, že se váš chlupáč bude olizovat až za ušima. A vy se můžete s klidným svědomím spolehnout, že jste udělali maximum pro zdraví svého miláčka. 

3