Doplňky stravy pro zvířata - porce zdraví navíc!

Už tady opět máme tu chladnou část roku, kdy teploty pomalu, ale jistě klesají k nule. Možná jste už i vy absolvovali nějakou tu rýmu a nachlazení, ale co vaši miláčkové? Někdy totiž ani jejich teplé kožíšky nemusí stačit k tomu, aby zabránili nežádoucím nemocím. Dnes se tedy podíváme na doplňky stravy pro zvířata, které jsou skvělé nejen do zimních dnů. 

Péče o kožíšek

Srst i pokožka zvířete dostává v mrazivých měsících pořádně zabrat, proto je třeba mu věnovat speciální péči. Pro pejsky u nás najdete například chutné doplňky stravy od značky Dibaq Sense, které díky obsahu biotinu a organického zinku udržují srst zdravou a krásně lesklou. Pokud váš chlupáč příliš nevěří tabletám, tak můžete sáhnout po poloměkkých pamlscích od značky Canvit, které podporují regeneraci kůže a kvalitu srsti. Ještě stále hledáte? Tak to tady pro máme i chutné tablety od značky Belcando, které nejen, že se obstarají krásnou srst, ale také pomáhají bojovat proti zánětům a postarají se i o tlapky, o které je v zimě obzvlášť nutné pečovat.

Ani na kočičky nezapomínáme - pro ně tady máme poloměkké chutné pamlsky Shiny hair od značky Brit. Měsíček, lososový olej a rakytník - to vše v lákavé tyčince s příchutí lososa? Kožíšek vaší kočičky nikdy nebyl hezčí!

Bez názvu (800 × 200 px)-2

 

Ach, ty klouby...

Take vás někdy s příchodem studených dní pobolívávají klouby? Vsadím se, že to samé se nejspíše děje i vašim miláčkům. Samozřejmě, o pohybový aparát našich mazlíčků bychom se pečlivě měli starat v průběhu celého roku! Takže si dnes představíme doplňky stravy, které by se měli stát pravidelnou součástí jídelníčku vašeho pejska či kočičky. 

Základ je kolagen. Kolagen se v těle vyskytuje v kůži, šlachách, kostech, chrupavkách nebo vazivu - s přibývajícím věkem ho však samozřejmě ubývá. Čistý kolagen by se proto měl stát nezbytným doplňkem stravy. U nás najdete čistý porcovaný kolagen od Best Breeder. Pokud však ale víte, že váš miláček nějakým kolagenem pohrdne a vy ho budete muset pašovat v kolečku šunky, tak pro vás máme řešení! Nabízíme i tuto speciální psí čokoládu, která nejen, že skvěle chutná, ale už jeden čtvereček se dokáže s přehledem postarat o správný přísun výživy pro pejskovy klouby, kosti a šlachy.

Utekla vám psí čokoláda dřív, než jste ji stihli zaplatit? Je o ni velký zájem a vždy se po ní jen zapráší! Nevěště ale hlavu, značka Canvit také nabízí velice chutné doplňky stravy, které potěší pejskovo bříško i klouby!

68040_canvit-chondro-super-pro-psy-ochucene-tablety-230-g

 

Imunita

Samozřejmě, jakmile začne teplota klesat, tak je také třeba věnovat zvýšenou pozornost i dostatečnému posilování imunitu. Nikdy není na škodu posílit svou i mazlíčkovu obranyschopnost organismu nějakým tím kvalitním doplňkem stravy. Pro tyto případy u nás najdete Vital-tabs od značky Belcando a poloměkké pamlsky Immunity od značky Canvit.

Přijde vám, že toho máte v košíku málo a rádi byste přihodili ještě jednoho opravdového bojovníka proti zdravotním patáliím? Tak to vám musíme představit ještě tuhle pecku - Kurkumin Komplet od značky Best Breeder! Kurkuma je zlatý přírodní poklad, který dokáže velice účinně bojovat proti zánětům, je to skvělý antioxidant, dokáže předcházet nádorovým onemocněním a posiluje chrupavky - navíc je vhodný pro pejsky i pro kočky!

 

Pořád váháte s výběrem? Neváhejte se na nás obrátit! Rádi vám pomůžeme najít to pravé, abyste vy i vás mazlíček mohli přečkat zimní měsíce zdraví a plní energie!

3