Granule, konzervy, kapsičky pro všechny hodné kočičky!

V posledních článcích jsme se převážně věnovali podrobnějším rozborům krmiv a potřeb pro pejsky. Dnes jsme se to ale rozhodli změnit! V tomto článku si dnes stručně rozebereme, co všechno můžete najít na našem e-shopu pro své kočičí přátelé.

Granule jsou jasná věc

Granule u většiny domácích zvířat tvoří základ jejich stravy, proto se snažíme vám poskytnout maximálně velký výběr, abyste mohli pro svou kočičku najít to dokonalé krmivo, které bude sedět jejímu mlsnému jazýčku i vybíravému bříšku. Mezi naše top značky jednoznačně patří například značka Leonardo (více o značce se můžete dočíst zde), která je známa svým holistickým přístupem. Dále také třeba značka Best Breeder, jejíž přednosti a benefity jsme si rozebrali v tomto článku (tento výrobce se sice specializuje na výrobu krmiv pro pejsky, ale nedávno do své nabídky zařadili právě i granule pro koččiky. Musíme zde také zmínit naší novinku Carnilove, které určitě uspokojí i nejnáročnější šelmu. 

2_1

Konzervy, kapsičky jsou nutnost pro hodné kočičky 

Všichni svým mazlíčkům přece rádi dopřáváme, a my chceme, abyste svým chlupatým přátelům mohli dopřát opravdu jen to nejlepší. Proto kategorii s konzervami a kapsičkami pro kočičky neustalé rozšiřujeme. Nyní bychom mohli vyzdvihnout znovu značku Leonardo, která se opět může pyšnit svým fantastickým složením (více o značce se můžete dočíst zde), dále také naši novinku Animonda, jejíž nabídka různých masových konzerv je až neuvěřitelná. 

Z kapsiček tady určitě zmíníme Lenonardo drink, které domáhají kočkám udržet správný pitným režim, a opět také značku Calibra, která vytvořila takové kapsičky, aby dokonale nahrazovaly suchá krmiva.

Costumer (1080 × 1080 px)-24

Stelivo a záchodky jdou vždy třeba

No, když je tedy kočička dobře naježená, tak je nutné ji zařídit i kvalitní místečko, kam si můžete odskočit. V kategorii toalety pro kočky najdete nemalý výběr záchodků v různým velikostech a provedeních.

Když máme toaletu, tak musíme vybrat i kvalitní stelivo. U nás najdete značku Zverlit, která nabízí skvělý výběr přírodních podestýlek. Najdete zde stelivo jemné, super jemné, klasické, s vůní apod. stačí si jen vybrat!

 

Doufáme, že vám náš průlet nabídkou potřeb pro kočky trochu usnadní váš nákup. Pokud byste ale stále tápali mezi hromadami granulí a konzerv, tak nám neváhejte napsat! Rádi vám poradíme a společně vybereme to pravé pro vaši kočičku!

B7483C6C-99FF-493B-95F3-ACDEA7CA2BF7