Myslíme i na papoušky! Co pro ně skrýváme na našem e-shopu?

Víme, že spousta z vás má doma svého milovaného opeřence, kterému chcete dopřát jen to nejlepší, proto i na našem e-shopu najdete kategorii s krmivy a pamlsky pro ptactvo. Pojďme si naši nabídku ale představit blíže:

Vitakraft 

Značka Vitakraft se řadí mezi stálice v prodeji kvalitních krmiv pro zvířata. Jejich nabídka pro papoušky je poměrně obsáhlá - od tyčinek k okusu až po kompletní krmiva. Tento výrobce se soustředí hlavně na to, aby papouškům ve svých krmivech předal ty nejdůležitější nutrienty včetně minerálů a vitamínů. Pokud jste tedy třeba nováček v chovu okřídlených mazlíčků, tak určitě neuděláte chybu, když zavítáte do kategorie Vitakraft.

vitakraft-pet-care-gmbh-and-co-kg-vector-logo

Apetit

Produkty pod značkou Apetit jsou převážně doplňková krmiva, která by ale v kleci vaše přítele neměla chybět. Najdete zde například moučné červy, sépiovou kost, červené proso, ptačí písek a mnohem více! Proto byste měli při každém nákupu nakouknout do sekce výrobků Apetit a zkontrolovat, zda vám něco z těchto prospěšných doplňků ke krmivu doma neschází.

150x150_LnO1u7

Zajícova zahrádka 

Nenechte se oklamat názvem - jedná se o odnož značky Apetit. Tato vedlejší značka se soustředí na prodej sušených plodů a bylin, a i když jsou jejich hlavní klienti králíci, tak ani na papoušky nezapomněli. Najdete zde třeba sušené ovocné plody, banánové chipsy či chilli papričky, které nepálí.

publicdoc-zajicbanner3_240_360_108402

JR Birds

JR Birds je skvělá německá značka (spadá pod JR Farm), která se svým složením řadí mezi superprémiová krmiva. Aktuálně u nás najdete přírodní stelivo pro ptáky a kompletní krmnou směs pro andulky. Určitě ale v budoucnu plánujeme tuto nabídku rozšířit, abychom naplno uspokojili i náročnější chovatele.

mceclip0-7

Doufáme, že vám tento stručný přehled ulehčí výběr - kdybyste měli jakýkoliv dotaz, neváhejte se na nás kdykoliv obrátit!