3 kategorie, které možná ani nevíte, že máme na e-shopu!

Často se setkáváme s dotazy, zda máme něco pro rybičky, želvy, morčata apod. Spoustu věcí jsme si na našem blogu již představili, ale v tomto článku se podíváme na věci, o kterých jste možná ani nevěděli, že jsou také na našem e-shopu k dostání.

Potřeby pro rybičky 

Máte doma šupinatého přítele? Tak to pro vás máme dobrou zprávu! V kategorii Akvaristika naleznete krmivo jak pro akvarijní, tak pro venkovní a bazénové rybičky. Nesmí chybět ani třeba mouční červy a akvarijní štěrk. 

Rádi bychom u této kategorie také zmínili, že nabízíme i krmivo pro želvy a terarijní živočichy

2

Pastičky na myši a škůdce

Je pravda, že o pastičkách jsme jeden podrobný článek sepsali (můžete si ho celý přečíst zde), ale vzhledem k tomu, že se opět blíží sezóna, kdy se myši stahují do tepla komor a jiných prostor, tak bychom rádi tuto kategorii připomenuli. Snažíme se nabízet pouze maximálně účinné pastičky, které jsou ovšem jednoduché na manipulaci. Pokud tedy zrovna nějakou pastičku hledáte, tak za prohlédnutí stojí tyto sklapovací plastové pastičky, které se velmi snadno natahují.

700_mv-tuff-met-verpakking-basesquare

Krmiva pro činčily, osmáky a křečky 

V našich předchozích článcích jsme se zaměřili převážně na potřeby pro králíčky (můžete si přečíst zde) a morčata (můžete si přečíst zde). Nezapomínáme ovšem i na ostatní chlupaté přátele. V kategorii Činčily a další hlodavci najdete například kompletní krmivo pro činčily JR farm Činčila Feast, domečky ze sena pro křečky, dokrmovací kaše a mnohem více!

1_3

Budeme rádi, když nám dáte vědět, co byste ještě na našem e-shopu rádi našli. V budoucnu pro vás určitě plánujeme rozšiřovat sortiment, aby si u nás mohl vybrat opravdu každý!