Co udělá kočičkám pod stromečkem zaručeně radost?

Ani jsme se nenadáli a už tady máme třetí adventní neděli...Máte už nakoupeny všechny vánoční dárky? A nezapomněli jste ani na své zvířecí parťáky? 

Jak jsme slíbili, tak opět v tomto článku přinášíme tipy na menší i větší dárečky pro domácí mazlíčky. Minule jsme se podívali na dárečky pro pejsky, takže nyní se zaměříme hlavně na kočičky!

Přidat nadpis-64

Kdo si hraje, nezlobí...

Dobrá hračka jistě pod stromečkem potěší většinu kočiček i jejich pány, protože společné hraní snižuje úroveň stresu a podporuje v našem mozku produkci hormonu štěstí. Pokud se chcete držet vánoční nálady, tak můžete zakoupit tematického plyšového sněhuláka na tyči nebo vánoční prut s figurkou. Pokud na vánočním motivu netrváte, tak můžete zvolit třeba sisalové myši, které jsou cítit catnipem, jehož vůně kočky přitahuje a láká je ke hraní.

75609_vanocni-hracka-pro-kocky-snehulak-na-udici-31-cm

Pamlsky jsou zárukou úspěchu 

Dobrý pamlsek vždycky potěší každého domácího mazlíčka. U nás zakoupíte dokonce i dárkový balíček s oblíbenými pamlsky od Dreamies nebo třeba Wintersnack od značky Josera. Kočičky jistě potěší i doplňkové kapsičky Drink, které krásně obohatí jejich stravu a pomohou jim udržovat správný pitný režim.

Kapsička nebo konzerva jsou sázka na jistotu

Stejně jako pejsci, tak i kočičí gurmáni nepohrdnou dobrou masovou kapsičkou či konzervou. Na našem e-shopu jich naštěstí najdete hned několik, takže si každý zajisté vybere. Mezi nejprodávanější patří třeba kapsička Leonardo Kachna se sýrem, Klokan a kočičí tráva nebo třeba Carny konzerva s krůtou a korýši.

Velký dárek? Jedině škrabadlo 

Pokud chcete svého kočičího přítele tyto Vánoce opravdu ohromit, tak mu jednoznačně musíte pořídit pořádné škrabadlo! U nás najdete jak ty menší - jako je třeba škrabadlo Beata, tak ty vetší - jako škrabadlo Irena, které už vystačí i dvoum kočičkám!

TIP navíc: pokud chcete svou kočičku překvapit, ale zároveň na pečlivý výběr nemáte dostatek prostoru, tak doporučujeme sáhnout po našem vánočním balíčku z produktů od značky Leonardo. Tento balíček jsme sestavili tak, aby vyhovoval většině kočičkám, a zároveň, aby naplňoval jejich potřeby. Co všechno v tomto balíčku najdete se můžete dočíst v tomto článku!

 54151_odpocivadlo-helen-sede--35x40x54-cm

Článek jste dočetli, ale stále váháte s výběrem? Neváhejte nám napsat! Společně jistě vybereme ten správný dáreček!

B7483C6C-99FF-493B-95F3-ACDEA7CA2BF7