Krmiva Delikan - poctivá česká kvalita

Delikan je česká firma s třicetiletou tradicí - tedy nejstarší český výrobce zvířecích krmiv. Není pochyb, že jsou opravdoví profesionálové v oboru, a za svá léta působení na trhu sesbírali spousty cenných zkušeností. Své receptury díky tomu vyladili k dokonalosti. Společnost uvedla a trh několik technologických inovací a vyvinula suroviny, které dělají krmivo kvalitnější a chutnější.

Pochutnají si opravdu všichni pejsci

Nezáleží na tom, jakou máte doma rasu, ani na tom, jak je váš pejsek starý. Značka Delikan vyrábí krmivo i pro ty nenáročnější strávníky, a snaží se složení vždy přizpůsobit tak, aby na 100 % naplňovalo potřeby psa.

Jaké výrobky od značky Delikan najdete na našem e-shopu?

Na našem e-shopu najdete zatím 12 produktů pro pejsky - z toho 10 typů granulí a 2 druhy konzerv. Pojďme se na ně ale podívat blíže. Za zmínku určitě stojí Delikan Dog CD puppy Maxi a Delikan Dog CD puppy Mini. Tyto granule jsou určené pro štěňata a označení Maxi a Mini uvádí velikost granulí. Proto je typ Maxi vhodný pro štěňata velkých plemen a Mini zase pro štěňata malých plemen (stejně tak je to i v případě granulí pro již dospělé psy - Delikan Dog CD Adult Mini a Delikan Dog CD Adult Maxi).

Máte doma pejska s nějakým omezením?

Starší, obézní i pejsci s omezeným pohybem u nás nezůstanou hlady! Do naší nabídky jsme zahrnuli granule Delikan Dog CD Light, které jsou kaloricky méně náročné a obsahují menší podíl bílkovin, tudíž jsou perfektní do dietnějšího jídelníčku. 

Pokud máte doma pejska, který nemá žádná omezení, ale není ani příliš aktivní, tak určitě neuděláte chybu, když sáhnete po Delikan Dog CD Economy. Tyto granule jsou lehce stravitelné a obsahují dokonale vyvážený poměr všech potřebných živin.

Rádi pejskům dopřáváte?

Který pejsek by si nezasloužil ke granulím ještě nějakou tu mňamku k obohacení jídelníčku. Samozřejmě, taková ideální dobrota by pejskům měla chutnat, ale zároveň jim dodat potřebné živiny. Na našem e-shopu můžete šáhnout po 100 % masových konzervách Delikana Dog CD, které nabízíme ve variantách kuřecí a hovězí. Tyto masové konzervy jsou ideálním doplňkem ke granulím Delikana, jelikož jsou velice chutné a obsahují lehce stravitelné bílkoviny.

Doufáme, že si vaši chlupáči pochutnají!

 3