JR Farm - strava bez chemie

JR Farm je rodinná farma v Bavorsku. V roce 1990 začali farmáři Herta a Jacob Ruisingerovi vyrábět krmiva pro zvířata jako vedlejší produkt. Vysoce kvalitní krmiva měla u zákazníků obrovský úspěch, a tak Ruisingerovi postupně soustředili celou svou produkci právě na výrobu krmiv.

V čem se tolik liší? Co je na JR Farm výjimečného?

JR Farm nabízí přirozenou, vysoce kvalitní a zdravou stravu. Většina použitých surovin pochází přímo z produkce farmy. Krmiva neobsahují umělá barviva, ani konzervanty. Většina finálních produktů je dokonce zpracovávána kompletně ručně. Ve firmě JR Farm také věří, že v prvé řadě musí být spokojené zvíře, a pak teprve chovatel. I proto na své farmě chovají spoustu zvířátek, které jsou hlavními ochutnavači nových výrobků. Za "svatý grál" tohoto výrobce jsou považována vysoce kvalitní bezobilná krmiva a pamlsky, které nyní naleznete i na našem e-shopu.

Máte doma králíčka či malého hlodavce? Tak teď čtěte pozorně!

Aktuálně jsme do naší nabídky přidali téměř 30 nových produktů od značky JR Farm. V tuto chvíli u nás najdete krmivo a pamlsky pro malá zvířátka jako jsou králíci a zakrslí králíci nebo morčata. Mezi favority se řadí kvalitní zelený oves, který je ideální doplňkem ke krmivu díky vysokému obsahu esenciálních kyselin.

Samozřejmě nám bylo jasné, že svým mazlíčkům nejen rádi dopřáváte, ale ještě raději je odměňujete. Proto jsme do sortimentu zařadili také několik bezobilných pamlsků. Patří mezi ně mrkvové pelety, které jsou vyrobeny pouze ze 100% mrkve, dále také mix bezobilných dropsů, nebo třeba i bezobilný koláček ze sena s květy, který má diuretické a protizánětlivé účinky, čistí krev, a uklidňuje trávící orgány.

Zakrslý králíčci si tady opravdu přijdou na své!

Najít kvalitní krmivo, které bude splňovat všechny důležité požadavky, je obtížné. Kompletní krmivo Zakrslý králík Grainless Complete je ideálním řešením! Jedná se o 100% bezobilné pelety, které kombinují všechny bezobilné komponenty v jednom balíčku. Pelety navíc díky svému specifickému tvaru podporují obrušování chrupu. Pokud máte doma mládě, tak můžete šáhnout po krmivu Zakrslý králík Grainless Complete Junior.

 

A samozřejmě jsme nezapomněli ani na pamlsky pro zakrslé králíčky! Mezi naše oblíbence se řadí bezobilné tyčinky deluxe, které jsou vyrobeny pouze ze surovin té nejvyšší kvality, a také bezobilné pralinky, které jsou vyrobeny kompletně bez přidaného cukru či medu (a jsou v slušivém dárkovém balení!).

Výběr je opravdu pestrý. Věříme, že si mezi tyčinkami, doplňkovými krmivy a peletami vyberete to své!