Jak u nás vypadal Mezinárodní den psů?

V dnešním článku nebudeme rozebírat zvířecí krmiva, ani se radit ohledně chovu domácích mazlíčků. Dnes se ohlédneme za dnem 26. 8., kdy jsme se společně s vámi rozhodli oslavit Mezinárodní den psů!

První něco málo o historii...

Tento Mezinárodní den byl vyhlášen již v roce 2004 a vyhlásila jej populární americká odbornice na chov domácích mazlíčků Colleen Paigeová. Colleen je odbornicí na chování domácích mazlíčků a bojuje za práva a ochranu zvířat. Datum 26. 8. bylo vybráno podle dne, kdy si rodina Colleen adoptovala jejich prvního pejska - desetiletou šeltie.

Colleen dále také vyhlásila i Mezinárodní den mazlíčků (11. 4.) a Mezinárodní den koček (29. 10).

 Jak to probíhalo u nás?

My jsme se rozhodli oslavit tento den s vámi, ale vůbec jsme nečekali co přijde...Po vydání videa na našem TikToku se na našem Instagramu rozběhla obrovská lavina zpráv s fotkami pejsků a krásnými blahopřáními! Za celý víkend jich přišlo okolo 2.000! Za což všem moc DĚKUJEME!

Bylo to takové množství, že ani samotný Instagram to nestíhal a několikrát za den nám úplně přestal fungovat. Zprávy s fotkami chodili ve dne v noci a pejsci na poslaných fotkách byli naprosto dokonalí!

Pokud jste tento den propásli, tak vůbec nezoufejte! Váš chlupáč vám to jistě odpustí, ale to už nesmíte zapomenout na dáreček! Ten můžete rychle a snadno vybrat na našem e-shopu, a my vám ho obratem zašleme, aby váš pejsek nemusel dlouho čekat.

Přidat nadpis-41

Blahopřání přišlo opravdu hodně. Vybrali jsme náhodně pár z nich.

Pár slov od nás...

Samozřejmě i my všem pejskům dodatečně přejeme všechno nejlepší! Děkujeme jim za to, že nám stojí vždy po boku a dělají nám život veselejší!

A vám všem děkujeme, že jste tento den oslavili s námi! Děkujeme vám za trpělivost, kterou jste měli, když jsme nestíhali odepisovat na zprávy, nebo když jsme museli řešit technické problémy. DĚKUJEME!

#AGROMANFAMILY

Costumer (1080 × 1080 px)-23

Fotek nám přišlo kolem tisíce! Vybrali jsme náhodně pár z jich se souhlasem majitelů.