Chystáte se s pejskem na cesty? Tohle vám nesmí chybět!

Konečně tady máme léto, a s tím samozřejmě přichází i období dovolených a výletů. Je nám jasné, že spousta z vás vyrazí na cesty v doprovodu vašeho čtyřnohého přítele, proto vám přinášíme stručný přehled několika užitečných tipů, které mohou vám i vašemu parťákovi cestování zpříjemnit.

1. Pitný režim je základ 

Je jasné, že obzvlášť v létě nesmíme zapomínat na pitný režim, stejně tak musíme dbát i na dostatečný příjem tekutin u našeho pejska. Proto na našem e-shopu najdete skvělou skládací silikonovou misku, kterou pohodlně uložíte do batohu či kufru, a v případě potřeby ji opět rozložíte. Miska nezabere téměř žádné místo, protože je skvěle ohebná, takže po složení je téměř dokonale plochá. Navíc na svém plastovém okraji má také malé očko na karabinu, abyste si ji mohli popřípadě připevnit na batoh a mít ji tak ihned po ruce.

Misky nabízíme ve více barvách!

 

2. Rychlý příjem energie 

Pokud se chystáte na delší cestu či náročnější výšlap, je dobré mít vždy po ruce nějaký pamlsek, který pejska zasytí, dodá mu potřebnou energii, ale nebude mu ležet v žaludku a zatěžovat mu trávení.

Naprosto ideální volbou jsou sušené masové ořezy od značky Bohemia. Jedná se o 100% sušené srnčí maso bez jakýchkoliv dochucovadel či konzervantů. Mezi benefity sušeného masa patří hlavně vysoký obsah bílkovin, takže i malá porce dokáže zasytit a dodat energii na dlouhou dobu. Navíc jsou tyto "jerky" díky svému čistému složení vhodné pro pejsky i pro lidi.

Pokud vás neomezuje místo v přeplněných zavazadlech, tak můžete šáhnout po sušeném BARFu od stejné značky. Na těch si sice už nepochutnáte vy, ale garantujeme vám, že váš mazlíček ano! Tyto suchary jsou maximálně chutné a výživné, navíc jsou čistě přírodní a sušené bez chemické konzervace.

3. Kdo si hraje, nezlobí!

Známe to. Na cestách někdy může přijít dlouhá chvíle, která snadno znepříjemní cestování nám i našemu pejskovi, proto je dobré mít po ruce vždy něco, čím pejska můžete zabavit. 

Mezi naše ostřílené favority jednoznačně patří super odolné hračky TUFFY, které jsou vyráběny tak, aby odolaly dovádění i divočejších pejsků. Mezi jednotlivými druhy najdete jak hračky ve v podobě zvířátek, tak i v podobě 3D kruhu, který je ideální na aportování a přetahování.

 Tým Agroman vám i vašim zvířecím miláčkům přeje krásné léto!

 

3