Podzim je tady! Připravte na něj i svého miláčka

I když je podzim krásné období plné barev, tak s sebou přináší i rapidní změnu počasí a s tím i spoustu dalších nemocí a nepříjemností. Možná jste už nějaký následek tohoto ročního období zaznamenali sami na sobě, a proto je důležité začít chránit před těmito neduhy i svého mazlíčka, abyste tuto chladnou část roku mohli prožít bez starostí.

Pozor na parazity

Podzim je stejně jako jaro oblíbeným obdobím pro blechy a další různé parazity, kteří se rádi usídlí v teple kožíšků našich miláčků. Proto je důležité kočičky i pejsky začít včas chránit a vyhnout se tak nepříjemné likvidaci těchto zaškodníků. Proto jsme nově na náš e-shop přidali bio repelentní obojky beaphar, které mají přírodní složení. Obojky jsou napuštěné éterickými oleji a esencemi, které se pak rozprostřou po srsti zvířete. Nejenže obojky krásně voní, ale jsou netoxické, zdraví neškodlivé a účinek vydrží až 4 měsíce.

68118_beaphar-repelentni-obojek-bio-dog-65-cm

Vitamíny, vitamíny a zase vitamíny 

I my lidé si občas k silnější imunitě dopomůžeme nějakými doplňky stravy, tu samou možnost můžete dopřát i svému pejskovi. Na našem e-shopu najdete třeba tablety VITAL-tabs od značky Belcando, které pomohou pečovat o zdraví a silnou imunitu i v období krutých mrazů. Další zázrak v tabletách je určitě Kurkumin od značky Best Breeder - kurkumin je známý tím, že je to významný antioxidant, který bojuje prosti zánětům a působí i jak prevence proti nádorovým onemocněním. Pokud by vás z doplňků stravy zajímalo více a chtěli byste svému pejskovi poskytnout i výživu pro zdravé klouby či lesklou srst, tak neváhejte navštívit naši rozsáhlou nabídku vitamínů a doplňků stravy.

62707_belcando-vital-tabs.png

Nezapomínejte na bylinky!

Bylinky jsou už od pradávna prostředek, který nám pomáhá bojovat proti různým neduhům a chrání nás před různými zdravotními problémy. Značka Zajícova zahrádka si sílu bylin velmi dobře uvědomuje, a proto přišla na trh s řadou sušených bylinek a ovocných směsích pro králíčky, morčata a jiné. Jako první tady rozhodně musíme zmínit jejich sušenou Echinaceu, která působí jako přírodní antibiotiku a antibiotikum, což se v chladným měsících může opravdu hodit. Dalším sušeným zázrakem je třeba Chrpa modrá, která detoxikuje organismus a užívá se proti rýmě a nachlazení. Pokud vás o bylinkách z řady Zajícova zahrádka zajímá více, tak určitě neváhejte navštívit náš starší článek, kde jsme se na tyto výrobky zaměřili detailněji (článek si můžete přečíst zde a kompletní nabídku Zajícovy zahrádky si zase můžete prohlédnout zde).

62254_p0303-0303-echinacea-trapatka-nachova-list-stonek-1-1-222254

 

Samozřejmě je důležité mazlíčka příliš nevystavovat krutým mrazům a přívalovým dešťům - zajistit mu pohodlné místo, kde se může před nepříznivým počasím schovat. I v nízkých teplotách je podstatné dodržovat pitný režim, zdravý pohyb a kvalitní stravu. Doufáme, že vám tento článek pomohl se řádně připravit na nadcházející období, a přejeme vám, abyste se svým mazlíček prožili klidné a ničím nerušené i ty nejchladnější dny!