Psí masové konzervy? Jakou vybrat?

Masové konzervy jsou u pejsků velice oblíbený doplněk k jejich klasické stravě. Pojďme se v tomto článku podívat na ty nejoblíbenější konzervy na našem e-shopu, abychom vám usnadnili výběr. Nabízíme totiž širokou škálu těchto masových pochoutek, které se liší chutí, složením i svou rolí v jídelníčku pejska. 

 

Monoprotein? Co to znamená?

Pojďme se první podívat na pojem ,,mono protein" či ,,single protein". Toto označení nám říká, že daná konzerva obsahuje pouze jeden druh masa - což je vhodné pro pejsky, kteří mají citlivé zažívání či potravinové alergie (takto totiž můžeme snadněji rozpoznat, co pejskovi sedí a co ne). Z řady mono protein můžeme doporučit konzervy Brit, konzervy Bohemia či konzervy Isegrim.

Když jsme již nakousli psí zažívací problémy, tak se rovnou můžeme podívat na konzervy Sense, které mají velice šetrné 100 % přírodní složení, doplněné o prebiotické rostliny, přírodní antioxidanty a kloubní doplňky - tudíž jsou ideální volbou i pro citlivé žaludky.

Dieta? Žádný problém!

Často se setkáváme s dotazem, zda si i pejsek v dietě může dopřát masovou konzervu. Odpověď je jasná: samozřejmě, že může! Do redukční diety se perfektně hodí koňské maso, které najdete v konzervě Bohemia (kde najdete i kvalitní zeleninový vývar a za studena lisovaný lněný olej). Dále také můžeme doporučit konzervu Isegrim, kde kromě kvalitního koňského masa najdete černý jeřáb, divoké byliny a žampiony.

Máte doma lovce? Pro toho tady taky něco máme!

Pro psí divochy, kteří by nejraději celý den lítali někdo po lese jsou ideální konzervy od značky Taste of the Wild, jelikož jsou nabité živinami, obsahují spoustu proteinů a pořádnou nálož ovoce a zeleniny. Z té pestré škály různých přichutí můžeme doporučit Taste of the Wild Southwest Canyon Canine, kde najdete amerického divočáka, flák hovězího, kus jehněte, cizrnu a lněný olej ze semínek z Kanady. Pokud s divočákem u chlupatého gurmána však neuspějete, můžete vyzkoušet třeba také Taste of the Wild Pacific Stream Canine, kde si pejsek může pochutnat na čerstvém lososu zalitém rybím vývarem, který mu zajistí krásnou a lesklou srst.


Pokud vás naše povídaní o konzervách zaujalo, a rádi byste svému chlupáčovi nějakou vybrali, můžete si v klidu prohlédnout naši kompletní nabídku zde.

Doufáme, že si váš pejsek pěkně pochutná, a budeme rádi, když nám napíšete s jakou konzervu je zrovna váš čtyřnohý parťák nejspokojenější!

3