Arden Grange - ten pravý luxus pro vašeho mazlíčka!

Naši chlupáči jsou nám věrnými společníky po celý jejich život. Stojí při nás v jakémkoliv období, dělají nám radost, naplňují nás láskou a celkově nám dělají  svět o něco barevnější. Proto si mimo jiné zaslouží i to nejlepší krmivo, které nejenže potěší jejich mlsné jazýčky a bříška, ale předají jim ty nejdůležitější živiny pro zdravý a spokojený život.

arden-new

 Jak vzniká kvalita 

Arden Grange je rodinná firma, která si pojem ,,superprémiová krmiva" vzala opravdu k srdci a vytvořila krmiva pro psy (i kočky), která jsou vyvinuta na míru potřebám psů různého věku, velikosti a plemene. Asi ani není překvapením, že hlavní složkou granulí je vždy čerstvé maso, zajímavé ale je, že se do krmiv přidává také kvalitní kloubní výživa, která pejskům pomůže zůstat dlouho fit. Všechny výrobky se také konzervují přírodním extraktem z rozmarýnu, což je naprosto unikátní metoda, díky které si firma Arden Grange zaslouží velký palec nahoru!

 Sama firma vypsala 14 bodů, ve kterých poukazuje na to v čem jsou jejich produkty výjimečné. Takže pokud vás nepřesvědčila naše slova o kvalitě, tak tyto body už určitě ano!

Všechny produkty Arden Grange jsou:

  1. Hrdé, že jsou vyrobeny v nezávislé rodinné firmě
  2. Hypoalergenní – bez pšenice, hovězího masa, sóji a mléčných produktů
  3. Obsahují suroviny v potravinové čistotě kuřecí, jehněčí maso a lososa
  4. Mají doložitelné a transparentní složení
  5. podporují naše místní (britské) zemědělce
  6. Nejsou testovány na zvířatech invazivními výzkumnými projekty
  7. Bez přidaného cukru a soli
  8. Přírodně konzervovány
  9. Neobsahují geneticky modifikovanými ingredience
  10. Vyrobené ve Velké Británii
  11. Bez umělých barviv, aromatických a konzervačních látek
  12. Obohacené o probiotika FOS (fruktooligosacharidy) a MOS (mannanooligosacharidy)
  13. Obsahují přidané antioxidanty – brusinky, vitamín E, juka a extrakt z rozmarýnu, které pomáhají chránit imunitní systém
  14. Obohacené o Omega 3 mastné kyseliny, glukosamin a chondroitin a také o látku MSM pro zdravou srst a klouby

 I kočičky si přijdou na své

Díky velké poptávce se společnost Arden Grange rozhodla svůj sortiment obohatit i o nemalou řadu krmiv pro kočičky. Takže, máte doma koťátko, starší kočičku či kočičku s citlivým zažíváním? Tak to se musíte podívat zde!

Každý si vybere 

Pokud máte strach, že pro svého mazlíčka nic nevyberte, tak tyto obavy rovnou můžete hodit za hlavu! Sami se můžete přesvědčit, že výběr je opravdu pestrý! Prohlédněte si nabídku Arden Grange ještě dnes zde!

Potřebujete poradit? Neváhejte nám napsat! Společně vybereme to pravé pro vašeho mazlíčka!

3